Zaregistruj sa - nazbieraj Hartesáky (body) a NAKÚP LACNEJŠIE pri ďalších objednávkach. VERNOSTNÝ PROGRAM

Kategórie
 
 
 
 
 

Grilovanie s WEBER GENESIS na Vašej záhrade

Predefinujte grilovanie s extra veľkou Sear Zone, integrovanou revolučnou smart technológiou WEBER CONNECT a WEBER CRAFTED Gourmet BBQ System. Špičkový gril s nekonečnými možnosťami.

Grilovanie s WEBER GENESIS na Vašej záhrade

Grilovanie s WEBER GENESIS grilmi na Vašej záhrade...

Nový Weber GENESIS

Predefinujte grilovanie s extra veľkou Sear Zone, integrovanou revolučnou smart technológiou WEBER CONNECT a WEBER CRAFTED Gourmet BBQ System. Špičkový gril s nekonečnými možnosťami.

Predstavujeme Vám WEBER novinky...

„Tento gril sme navrhli tak, aby poskytoval nekonečné kulinárske možnosti. Varil som na ňom všetko – od najchrumkavejšej pizze, akú som kedy urobil, až po chutnú zeleninovú praženicu – tento gril naozaj zvládne všetko. A najlepšie na tom je, že môžem robiť skvelé jedlo tam, kde chcem byť, vonku s rodinou a priateľmi.“ - Dustin Green, Weber Grillmaster

WEBER CRAFTED Gourmet BBQ

Pečieme, pečieme, smažíme a podobne

Náš WEBER CRAFTED Gourmet BBQ systém prispôsobeného grilovacieho riadu premení váš GENESIS na praženicu, pec na pizzu, rožteky a ešte oveľa viac.

Neobmedzené možnosti

Opečte, opečte, smažte, duste, chrumkajte, pečte a ďalšie! S naším novým gurmánskym grilovacím systémom WEBER CRAFTED pripravte čokoľvek, čo si viete predstaviť, priamo z miesta, kde chcete byť – vonku.

Ako to funguje?

Jednoducho vymeňte pravý bočný gril za súpravu rámu WEBER CRAFTED, umiestnite gril do rámu a začnite variť. Kusy grilovacieho riadu sú vzájomne zameniteľné pre nekonečnú všestrannosť.

„Milujem grilovanie – tá grilovaná chuť sa nedá poraziť. Keď som do svojho nastavenia pridal WEBER CRAFTED, začal som skúšať všetky druhy nových jedál a dokonca prekvapovať svojich priateľov jedlami, ktorým neverili, že som ich pripravil na grile.“ - Dustin Green, Weber Grillmaster

Grilujte pomocou grilovacieho náradia WEBER CRAFTED...

Špičkový spôsob grilovania 

Integrovaná inteligentná technológia WEBER CONNECT s monitorovaním jedla v reálnom čase a upozorneniami o preklopení a podávaní zaručuje, že všetko, čo grilujete, bude uvarené k dokonalosti.

Viac priestoru ako kedykoľvek predtým

S najväčšou zónou Sear Zone s vysokou teplotou v našej zostave grilov GENESIS vaše steaky nikdy nechutili tak dobre. Ľahko varte pre dvoch alebo pre dav ľudí – miesta je dosť.

Ešte viac funkcií na milovanie

NIGHT VISION LED OSVETLENIE GRILOVANIA

Naše vlastné osvetlenie grilu NIGHT VISION osvetlí celú grilovaciu plochu, keď otvoríte veko.

EXTRA VEĽKÝ STÔL NA PRÍPRAVU A SERVÍROVANIE

Extra veľký stôl na prípravu a servírovanie poskytuje veľa priestoru navyše pre vaše servírovacie podnosy a jedlo.

ROZŠÍRITEĽNÝ HORNÝ GRILOVACÍ ROŠT

S naším rozťahovacím horným grilovacím roštom získate takmer dvojnásobný priestor na varenie.

SKRINKA NA GRILOVANIE

Do našej extra veľkej skrinky na grilovanie sa zmestí gril a náradie na grilovanie WEBER CRAFTED všetkých veľkostí.

.   

    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia