Zaregistruj sa - nazbieraj Hartesáky (body) a NAKÚP LACNEJŠIE pri ďalších objednávkach. VERNOSTNÝ PROGRAM

Kategórie
 
 
 
 
 

GARDEN + Záhradné náradie na batérie so 40 V systémom

Predstavujeme Vám novinky od výrobcu ECHO, ktoré Vám uľahčia prácu na záhrade so 40 V systémom!

GARDEN + Záhradné náradie na batérie so 40 V systémom

Predstavujeme Vám novinky od výrobcu ECHO, ktoré Vám uľahčia prácu na záhrade so 40 V systémom!

GARDEN + Záhradné náradie na batérie so 40 V systémom

  • Nástroje, ktoré sa ľahko spúšťajú a používajú

Garden+ záhradným náradím už nebudete mať viac problém s benzínom či elektrickým prípojom - šnúrami, ktoré ste museli vždy zapájať do elektriny. Garden + predstavuje záhradné náradie so 40 V systémom, ktoré nebude potrebovať viacnásobné potiahnutie zapaľovacej cievky na naštartovanie, stačí keď stlačíte tlačidlo zapnutia! Všetky ECHO produkty sú vyrobené tak, aby vám poskytli čo najjednoduchší zážitok bez obetovania výkonu. Všetko, čo musíte urobiť, je zatlačiť a pustiť sa do práce. Aby bol váš život ešte jednoduchší, rôzne nástroje vyžadujú oveľa menej údržby ako tradičné benzínové produkty a majú všetky výhody akumulátorových produktov: sú ekologické, bez akýchkoľvek emisií CO2, sú menej hlučné ako benzínové nástroje a pohodlnejšie sa používajú. počas dlhších období.

  • Stroje majú nízku hmotnosť, ale vysokú výkonnosť

Na každodenné použitie musí byť nástroj praktický a všestranný. Náradie 40V Garden+ je presne na to stvorené: ide o ľahké akumulátorové náradie, ktoré možno používať dlhší čas bez toho, aby vás unavilo. Samozrejme, aj ako záhradník (alebo farmár) existujú okolnosti, keď potrebujete výkon podobný profesionálom, a vďaka našim 75 rokom alebo odborným znalostiam sme vyrobili nástroje, ktoré dodávajú výkon podobný benzínu, no prinášajú všetky výhody a pohodlie batérie.

  • Sila dokončiť svoju prácu

Napájanie z batérie ponúka maximálne pohodlie. Vďaka využitiu najnovších technológií poskytuje náradie Garden+ výkon porovnateľný s benzínovými produktmi, avšak bez emisií, hluku, vibrácií alebo údržby. 40V batéria Garden+ vyvažuje výkon, hmotnosť, dobu chodu a nabíjania, aby bola vaša transformácia čo najjednoduchšia.

  • Zelené a tiché náradie pre vašu záhradu

Chcete začať čo najskôr so záhradkárstvom, ktoré potrebujete? nemusíte sa báť, že zobudíte susedov alebo narušíte pokoj vašej záhrady, s nástrojmi, ktoré bežia neuveriteľne ticho a neprodukujú žiadne emisie. Susedia a divoká zver vám budú vďační.

...poďme si teda predstaviť jednotlivé novinky ECHO so systémom 40 V Garden+

Netreba zabudnúť!

Náradie Garden+ využíva funkcie kvality života, ktoré sme v priebehu rokov vyvinuli pre profesionálov. Funkčnosť, ako je otočná rukoväť nožnice na živý plot DHC-310, kosačky s možnosťou vertikálneho uskladnenia alebo ovládanie krútiaceho momentu nožnice na trávu DSRM-310, len o niečo uľahčí prácu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia